VÄLKOMMEN TILL MIK

Vi ger instrument- och sångundervisning. Vi har också flera körer, orkestrar och band. 

MIK firar 50 år av verksamhet under år 2024. Under jubileumsåret har MIK valt att hedra och uppmärksamma barnen, de unga och kanske barnsligheten i oss alla. Följ med oss under det spännande och händelserika året då MIK fyller 50 år! Läs mer

Aktuellt

Sportlov vecka 8

Det är dags för sportlov. Det är ingen undervisning på sportlovet vecka 8 (19-25.2)Läs mera »

Ny babygrupp startar

Är du hemma med en liten baby? Kom tillsammans till vår nya babyrytmikgrupp som startar så fort vi fått tillräckligt med anmälningar. Gruppen träffas på onsdagar kl 12.30-13.15 i Mattby.Läs mera »

Plats finns i Blåståget

Nu har det blivit lediga platser i BLÅSTÅGET för 6-7-åringar. Man kan börja i januari. Gillar ditt barn att blåsa såpbubblor, vissla, pyssla, sjunga och röra på sig? Då är vår nya satsning BLÅSTÅGET perfekt för ditt barn.Läs mera »

Det här erbjuder vi:

-

FÖR 0-6-ÅRINGAR

FÖR 7-12-ÅRINGAR

FÖR 13-20-ÅRINGAR

KONSERTUPPLEVELSER

Vi ordnar många konserttillfällen där eleverna får övning i att uppträda. Det är motiverande att ha ett mål och roligt att få visa upp sina kunskaper. Konserterna är öppna för allmänheten och är för det mesta gratis.

Till kalendern

Det här är MIK

MIK - Musikinstitutet Kungsvägen - är det största svenskspråkiga musikinstitutet i Finland. Musikinstitutet grundades 1974 och finns i Esbo. Vid MIK kan du få undervisning i ett instrument eller i sång. Det finns flera körer för olika åldrar. Vi har också både stråkorkestrar och blåsorkestrar samt band.

Läs mer om oss

Händelsekalender

Inga händelser på kommande