VÄLKOMMEN TILL MIK

Vi ger instrument- och sångundervisning. Vi har också flera körer, orkestrar och band. 

Aktuellt

Valbara kurser

Du som vill göra egen musik eller lära dig skriva noter på datorn eller kanske vill lära dig om musikproduktion. Visste du att vi har kurser i allt detta? Du som får enskild undervisning i ett instrument eller sång hos oss betalar inget extra för dessa kurser. Så vad väntar du på - anmäl dig och börja skapa.Läs mera »

Höstens undervisning inleds

Välkommen till ett nytt musikår på MIK. Undervisningen börjar från och med den 14.8. Det ordnas ett infotillfälle för nya elever 10.8.Läs mera »

Infotillfälle för nya elever

Alla nya elever och föräldrar är välkomna på vår infokväll torsdagen den 10.8 kl 18-19 i Vindängensalen. Här hittar du också en pdf på infon.Läs mera »

Det här erbjuder vi:

-

FÖR 0-6-ÅRINGAR

FÖR 7-12-ÅRINGAR

FÖR 13-20-ÅRINGAR

KONSERTUPPLEVELSER

Vi ordnar många konserttillfällen där eleverna får övning i att uppträda. Det är motiverande att ha ett mål och roligt att få visa upp sina kunskaper. Konserterna är öppna för allmänheten och är för det mesta gratis.

Till kalendern

Det här är MIK

MIK - Musikinstitutet Kungsvägen - är det största svenskspråkiga musikinstitutet i Finland. Musikinstitutet grundades 1974 och finns i Esbo. Vid MIK kan du få undervisning i ett instrument eller i sång. Det finns flera körer för olika åldrar. Vi har också både stråkorkestrar och blåsorkestrar samt band.

Läs mer om oss

Händelsekalender

December 2023

Lördag
9.12
15:30

Julkonsert med Sonjas elever

Sonja Berts-Taleikos elever
Stockhuset
Lördag
9.12
17:00

Julkonsert med Birgittas gitarrister

Birgitta Lehtinens elever
Vindängensalen
Måndag
11.12
17:00

Juniorsångarnas julkonsert

Vindängensalen
Måndag
11.12
18:30

Sångarnas julkonsert

klassisk
Vindängensalen
Tisdag
12.12
18:00