VÄLKOMMEN TILL MIK

Vi ger instrument- och sångundervisning. Vi har också flera körer, orkestrar och band. 

Aktuellt

Nya blockflöjtsgrupper

Upptäck blockflöjten tillsammans med andra. Spela i en grupp på tre elever. För 7-9-åringar. Läs mera »

Välkommen till våra körer

Alla våra körer tar emot nya sångare. Sjung tillsammans med andra. Du får bekanta dig med musik i olika stilarter allt från klassisk körrepertoar till poprepertoar. Öva dig att sjunga rent och med bra körtonbildning. Vi har körer för alla intresserade, allt från barnkör och ungdomskör till popkör och storkör.Läs mera »

Valbara kurser

Du som vill göra egen musik eller lära dig skriva noter på datorn eller kanske vill lära dig om musikproduktion. Visste du att vi har kurser i allt detta? Du som får enskild undervisning i ett instrument eller sång hos oss betalar inget extra för dessa kurser. Så vad väntar du på - anmäl dig och börja skapa.Läs mera »

Det här erbjuder vi:

-

FÖR 0-6-ÅRINGAR

FÖR 7-12-ÅRINGAR

FÖR 13-20-ÅRINGAR

KONSERTUPPLEVELSER

Vi ordnar många konserttillfällen där eleverna får övning i att uppträda. Det är motiverande att ha ett mål och roligt att få visa upp sina kunskaper. Konserterna är öppna för allmänheten och är för det mesta gratis.

Till kalendern

Det här är MIK

MIK - Musikinstitutet Kungsvägen - är det största svenskspråkiga musikinstitutet i Finland. Musikinstitutet grundades 1974 och finns i Esbo. Vid MIK kan du få undervisning i ett instrument eller i sång. Det finns flera körer för olika åldrar. Vi har också både stråkorkestrar och blåsorkestrar samt band.

Läs mer om oss

Händelsekalender

September 2023

Onsdag
27.9
19:00

Trumpetafton

Albinus Borgs elever
Karamalmen

Oktober 2023

Måndag
2.10
18:30

Klubbkväll

Vindängensalen
Måndag
9.10
18:30
Tisdag
10.10
18:30

Kvällsmusik

Vindängensalen
Fredag
13.10
19:00