På svenska

MUSIIKKILEIKKIKOULU

Lapsi saa kokea musiikin kaikilla aisteillaan, laulaen, musiikkia kuunnellen, tanssien, liikkeen ja rytmiikan sekä erilaisten soitinten kautta. Lähtökohtaisesti oppiminen tapahtuu yhdessä tekemisen, luomisen, tuntemisen ja kokemisen kautta. Ryhmät ovat jaettu iän mukaan. 

Pienimmillä, 0–2-vuotiailla, on vanhempi/toinen aikuinen mukanaan ja 3–6-vuotiaat ovat ryhmässä ilman vanhempiaan. Teemme yhteistyötä joidenkin päiväkotien kanssa, jotta opetus voidaan järjestää päiväsaikaan 3-6-vuotiaille. Läs mer

Musiikkileikkikoulu järjestetään 15 kertaa / syyslukukausi ja 16 kertaa / kevätlukukausi. Opetus tapahtuu ruotsinkielellä. 

MUSIIKKILEIKKIKOULU PÄIVÄKOTI/ESIKOULU AIKAAN

Teemme yhteistyötä Vindängenin päiväkodin ja esikoulun, Mattbergetin päiväkodin ja esikoulun, Karamalmin esikoulun sekä Kungsgårdin esikoulun kanssa.

Näiden päiväkotien/esikoulujen lapset voivat käydä musiikkileikkiloulua päiväsaikaan. Musiikkileikkiopettajamme noutavat ja palauttat lapset päiväkotiin/esikouluun. Tästä kuljetuksesta peritään maksu 12,50 euroa / suunta / lukukausi.

Ryhmät näkyvät ilmoittautumislomakkeessa.