På svenska

Oppilaaksi

Voit aloittaa opinnot MIK:ssä monin eri tavoin. Niin aloitteleva kuin aiemmin musisoinutkin löytää paikkansa meiltä. Opetus tapahtuu ruotsinkielellä.
 

MINKÄ IKÄINEN TULISI OLLA?

Soiton harjoittelu aloitetaan yleensä 7-9-vuoden iässä, mutta mitään sääntöä tähän ei ole. Harjoittelun voi hyvin aloittaa tätä aiemmin tai myöhemmin. Solistiset lauluopinnot on tapana aloittaa noin 14-vuoden iässä. Tätä ennen laulua voi harjoitella pienryhmässä.

OPETUSSUUNITELMAN MUKAISESTI

Opiskelu MIK:ssä tapahtuu opetussuunnitelman mukaisesti jossa käydään läpi erilaisia opintokokonaisuuksia. Perustasoon kuuluu kolme opintokokonaisuutta ja syventävään opintotasoon yksi. Jokaiseen opintokokonaisuuteen sisältyy instrumentti- tai lauluopetusta, yhteissoittoa sekä musiikin hahmoitusaineet.
Opintosuunnitelma lyhyesti >>

KLASSISTA VAI POP/JAZZ - OPETUSTA

MIK:ssä saat opetusta klassisella puolella sekä pop/jazz puolella. Klassisella puolella opit soittamaan musiikkia menneiltä vuosisadoilta tähän päivään valitsemallasi instrumentilla. Pop/jazz puolen musiikillinen sisältö ammentaa rytmimusiikista, eli pop-, rock- ja jazzmusiikista, sekä eri etnisistä musiikkityyleistä. Musiikki perustuu hyvin pitkälti improvisaatioon.  

Tarjoamme

0-6-VUOTIAILLE

7-12-VUOTIAILLE

Linkeistä siirryt ruotsinkielisille sivuille

13-20-VUOTIAILLE

Linkeistä siirryt ruotsinkielisille sivuille

AIKUISILLE

Linkeistä siirryt ruotsinkielisille sivuille

KONSERTtIKOKEMUKSIA

Järjestämme useita konserttitilaisuuksia, joissa opiskelijat harjoittelevat esiintymistä. Tavoitteen asettaminen on motivoivaa ja taitojen esitteleminen on hauskaa. Konsertit ovat avoimia yleisölle ja pääosin ilmaisia.

Tapahtumakalenteriin