Tillbaka

MIKs deltagande i Kilometrikisa

Cykelsäsongen börjar! Nu är det dags att ta fram cyklarna, för den 1.5 börjar MIKs personal och elever som vill vara med samla poäng i Kilometrikisa. Det är en årlig, lekfull cyklingstävling som hålls i Finland från 1.5-30.9.

Nu är det dags att ta fram cyklarna, för den 1.5 börjar MIKs personal och elever som vill vara med samla poäng i Kilometrikisa. Det är en årlig, lekfull cyklingstävling som hålls i Finland från 1.5-30.9. Tävlingen arrangeras av Cykelförbundet och syftar till att främja cykling som ett hälsosamt och miljövänligt transportalternativ.

Målet med Kilometrikisa är att cykla så många kilometer som möjligt under tävlingsperioden. Deltagarna registrerar sina cykelturer via en mobilapplikation eller webbsida och tävlar individuellt eller som del av ett lag. Alla cykelturer räknas, oavsett om de används för transport, träning eller nöje. Under tävlingsperioden publiceras regelbundet uppdateringar om den totala distansen som deltagarna har cyklat, och resultatlistor uppdateras dagligen. De främsta deltagarna i varje kategori belönas med priser och utmärkelser.

Kilometrikisa är en populär cyklingstävling i Finland och lockar tusentals deltagare varje år. Det är ett sätt att uppmuntra människor att cykla mer, att upptäcka nya cykelvägar och att träffa andra cyklister. Det är också ett sätt att bidra till en hållbar framtid genom att minska biltrafik och utsläpp av växthusgaser.

För att registrera dig går du in på kilometrikisa.fi. Du skapar ett användarnamn och sedan söker du upp MIK:s lag.

Nätsida: www.kilometrikisa.fi

Lagets namn: Musikinstitutet Kungsvägen

Lagets kod: mik2023

Hoppas många av er vill delta!