VÄLKOMMEN TILL MIK

Vi ger instrument- och sångundervisning. Vi har också flera körer, orkestrar och band. 

MIK firar 50 år av verksamhet under år 2024. Under jubileumsåret har MIK valt att hedra och uppmärksamma barnen, de unga och kanske barnsligheten i oss alla. Följ med oss under det spännande och händelserika året då MIK fyller 50 år! Läs mer

Aktuellt

Sommarlov

Nu blir det sommarlov på MIK. Höstterminen börjar 12.8.Läs mera »

Välkommen till vår musiklek

Låt ditt barn få uppleva musik med alla sina sinnen. Genom att sjunga, lyssna på musik, dansa samt genom rörelse och rytmik och genom att använda olika instrument. Nytt för i år är Babyrytmik med klangmassage.Läs mera »

MIK 50-års jubileumskonsert

Musikinstitutet Kungsvägen firar 50 år och hyllar barnen och barnsligheten i oss alla. Välkommen till Tapiolasalen den 14 maj.Läs mera »

Det här erbjuder vi:

-

FÖR 0-6-ÅRINGAR

FÖR 7-12-ÅRINGAR

FÖR 13-20-ÅRINGAR

KONSERTUPPLEVELSER

Vi ordnar många konserttillfällen där eleverna får övning i att uppträda. Det är motiverande att ha ett mål och roligt att få visa upp sina kunskaper. Konserterna är öppna för allmänheten och är för det mesta gratis.

Till kalendern

Det här är MIK

MIK - Musikinstitutet Kungsvägen - är det största svenskspråkiga musikinstitutet i Finland. Musikinstitutet grundades 1974 och finns i Esbo. Vid MIK kan du få undervisning i ett instrument eller i sång. Det finns flera körer för olika åldrar. Vi har också både stråkorkestrar och blåsorkestrar samt band.

Läs mer om oss

Händelsekalender

Inga händelser på kommande