VÄLKOMMEN TILL MIK

Vi ger instrument- och sångundervisning. Vi har också flera körer, orkestrar och band. 

MIK firar 50 år av verksamhet under år 2024. Under jubileumsåret har MIK valt att hedra och uppmärksamma barnen, de unga och kanske barnsligheten i oss alla. Följ med oss under det spännande och händelserika året då MIK fyller 50 år! Läs mer

Aktuellt

Prova instrument / Öppet hus

Kom och delta i vår Prova på-kväll den 16 april 2024 där du får testa olika instrument och se vilket som passar dig bäst. Evenemanget pågår från 17.30 till 19.00 och du får också möta våra lärare samt bekanta dig med MIK.Läs mera »

Kom med och spela folkmusik till Folk it! -lägret

Folk it! lägren riktar sig till ungdomar i åldern 12 – 18 år. På kurserna spelar vi i mindre grupper och i stora orkestrar samt får ta del av en inspirerande dans-workshop. Folk it! -lägren arrangeras som ett samarbete mellan fyra nyländska musikinstitut. Nästa Folk it! läger ordnas 26-28.4.2024 i Kottby Musikinstitut i Helsingfors.Läs mera »

MIK firar 50 år

Musikinstitutet Kungsvägen (MIK) grundades år 1974. Därmed firar MIK 50 år av verksamhet under år 2024. Under jubileumsåret har MIK valt att hedra och uppmärksamma barnen, de unga och kanske barnsligheten i oss alla. Under året kommer MIK att ha flera olika satsningar på barnmusik i nya tappningar. Följ med oss under det spännande och händelserika året då MIK fyller 50 år!Läs mera »

Det här erbjuder vi:

-

FÖR 0-6-ÅRINGAR

FÖR 7-12-ÅRINGAR

FÖR 13-20-ÅRINGAR

KONSERTUPPLEVELSER

Vi ordnar många konserttillfällen där eleverna får övning i att uppträda. Det är motiverande att ha ett mål och roligt att få visa upp sina kunskaper. Konserterna är öppna för allmänheten och är för det mesta gratis.

Till kalendern

Det här är MIK

MIK - Musikinstitutet Kungsvägen - är det största svenskspråkiga musikinstitutet i Finland. Musikinstitutet grundades 1974 och finns i Esbo. Vid MIK kan du få undervisning i ett instrument eller i sång. Det finns flera körer för olika åldrar. Vi har också både stråkorkestrar och blåsorkestrar samt band.

Läs mer om oss

Händelsekalender

Inga händelser på kommande