VÄLKOMMEN TILL MIK

Vi ger instrument- och sångundervisning. Vi har också flera körer, orkestrar och band. 

Aktuellt

Sommarlov

Nu blir det sommarlov på MIK. Vi ses igen i augusti. Vi inleder med inskription den 10.8. Undervisningen börjar från och med den 14.8.Läs mera »

Plats finns till oboe

Nu har du din chans att börja spela ett instrument. Nämligen OBOE. Vi har lediga platser till just detta instrument.Läs mera »

MIKs deltagande i Kilometrikisa

Cykelsäsongen börjar! Nu är det dags att ta fram cyklarna, för den 1.5 börjar MIKs personal och elever som vill vara med samla poäng i Kilometrikisa. Det är en årlig, lekfull cyklingstävling som hålls i Finland från 1.5-30.9.Läs mera »

Det här erbjuder vi:

-

FÖR 0-6-ÅRINGAR

FÖR 7-12-ÅRINGAR

FÖR 13-20-ÅRINGAR

KONSERTUPPLEVELSER

Vi ordnar många konserttillfällen där eleverna får övning i att uppträda. Det är motiverande att ha ett mål och roligt att få visa upp sina kunskaper. Konserterna är öppna för allmänheten och är för det mesta gratis.

Till kalendern

Det här är MIK

MIK - Musikinstitutet Kungsvägen - är det största svenskspråkiga musikinstitutet i Finland. Musikinstitutet grundades 1974 och finns i Esbo. Vid MIK kan du få undervisning i ett instrument eller i sång. Det finns flera körer för olika åldrar. Vi har också både stråkorkestrar och blåsorkestrar samt band.

Läs mer om oss

Händelsekalender

December 2023

Fredag
15.12
18:30
Fredag
15.12
18:30
Fredag
15.12
18:30

Julkonsert med Ragnars elever

Ragnar Edgrens elever
Vindängensalen
Lördag
16.12
14:00

MIKs Julkonsert

obs! platsen
Esbovikens kyrka